CHRISTINA AGUILERA - BIONIC

2010-06-07 11:07

 

Το καινούριο της άλμπουμ με τον τίτλο «Bionic» ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια Christina Aguilera και το οποίo θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Το πρώτο single από το «Bionic» έχει τον τίτλο «Not Myself Tonight» με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Polow Da Don και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο ChristinaAguilera.com στις 30 Μαρτίου, ενώ στις 13 Απριλίου θα κυκλοφορήσει στο iTunes.

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει τραγούδια τα οποία έχει γράψει η διάσημη τραγουδίστρια μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.

Η ίδια περιγράφει το άλμπουμ ως ένα μοναδικό μείγμα πολλών ειδών και στυλ μουσικής, χρησιμοποιώντας τη φωνή της με διάφορους τρόπους που δεν έχει ξαναδοκιμάσει.

Υπενθυμίζουμε πως η Christina Aguilera είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ έχει κερδίσει 5 φορές στα βραβεία Grammy.

Εκτός από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ η Aguilera θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά στη ταινία «Burlesque» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2010.

 

Το Bionic της Christina Aguilera κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 8 Ιουνίου!!!

 

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode