Στην "Πρώτη Σειρά" με την Thalia !

2009-08-16 20:32

Στις 29 και 30 Ιουλίου η Λατίνα Ποπ Σταρ Thalia πραγματοποίησε 2 πριβέ συναυλίες με επιλεγμένο κοινό στο BankUnited Center στο Μαϊάμι.Οι 2 βραδιές ηχογραφήθηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν με σκοπό να συμπεριληφθούν στο νέο LIVE CD/DVD της Ταλία με τίτλο "Primera Fila" (Πρώτη Σειρά) που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Η Ταλία υπέγραψε συμβόλαιο εκατομμυρίων δολλαρίων με τη Sony Music ενώ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει καινούριο άρωμα. Το βιβλίο της Thalia:Radiante είναι ήδη best seller ενώ δήλωσε πως όταν ξεπεράσει πλήρως την ασθένεια που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο, θα θελήσει να δώσει ένα αδερφάκι στη κόρη της, Σαμπρίνα.

Η Ταλία εντυπωσίασε τις 2 βραδιές τραγουδώντας 16 (!) καινούρια τραγούδια. Καινούρια τραγούδια, ωραίες διασκευές, 2 νέα ντουέτα και ένα medley επιτυχίων με τα all-time-classic της : Entre el Mar y una Estrella, No Me Ensenaste, Amor a la Mexicana, Piel Morena, και Pienso en Tι.

Το μεγαλύτερο highlight της βραδιάς ήταν όταν η Ταλία ανέβηκε πάνω στο πιάνο και χόρεψε τη Νο1 επιτυχία της AMOR A LA MEXICANA. Το κοινό αποθέωσε τη λάτιν ντίβα που έδειξε μια ειλικρινή και ποιοτική εικόνα του εαυτού της.

Περισσότερα νέα για το καινούριο άλμπουμ της Ταλία εδώ :

https://thalia-diva.forumotion.com/forum-f1/topic-t2016.htm

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode