Νέο single και album για την Thalia!

2012-09-22 12:28

 

Χθες, 21 Σεπτεμβρίου, η Thalia παρουσίασε στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης δείγμα της καινούργιας της δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου και θα έχει τίτλο "Habitame Siempre". Η Thalia εντυπωσίασε το κοινό με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και τις μοναδικές ερμηνείες της. Φυσικά δεν έλειπαν και οι συνεργασίες, εφόσον τραγούδησε ένα καινούργιο κομμάτι μαζί με τον Prince Royce, και άλλο ένα μαζί με τον Leonel Garcia (κορυφαίο στιχουργό-μουσικοσυνθέτη στη Λατινική Αμερική), τον Samo από το soft rock συγκρότημα Camila και τον βασικό τραγουδιστή των Reik. Επιπλέον, τραγούδησε ένα κομμάτι μαζί με τον Erik Rubin, παλιός της φίλος και τραγουδιστής των Timbiriche, συγκρότημα στο οποίο ήταν μέλος η Thalia στις αρχές της καριέρας της τη δεκαετία του 80. Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, η Thalia άφησε το κοινό άφωνο ενώ το γεγονός βιντεοσκοπήθηκε με σκοπό να προβληθεί από μεγάλο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο στην Αμερική. Από τη συναυλία δεν έλειπαν φυσικά ο σύζυγός της, Tommy Mottola αλλά και ο πολύ καλός της φίλος και σύζυγος της Gloria, Emilio Estefan.
Το άλμπουμ αυτό θα αποτελέσει τη συνέχεια του Primera Fila, του προηγούμενου δίσκου της Thalia που έσπασε πολλά ρεκόρ πωλήσεων και καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία live ισπανόφωνα άλμπουμ. Η Thalia με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια αντίτυπα και εκατοντάδες βραβεία στο δυναμικό της, περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας της, εφόσον η αξιόλογη πορεία της στον χώρο της μουσικής λαμβάνει μεγάλη αναγνώριση. Μάλιστα το 2013, ανακοινώθηκε ότι θα λάβει το αστέρι της στην λεωφόρο της δόξας του Hollywood για τη συνολική προσφορά της στη μουσική.
 
Ο Paul Forat (παραγωγός του δίσκου της με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο προηγούμενο άλμπουμ "Primera Fila") αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η Thalia σχεδιάζει μια μεγάλη περιοδεία, ενώ δήλωσε πως το πρώτο single του άλμπουμ λέγεται Manias και θα κάνει ραδιοφωνική πρεμιέρα σε 2 εβδομάδες. Δείτε εδώ βίντεο στο οποίο η Μεξικάνα βασίλισσα της μουσικής ερμηνεύει μοναδικά αυτή την όμορφη μπαλάντα : 
https://www.youtube.com/watch?v=rDlQXH5irdA
 
_____________
Τέλος δελτίου

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode