Μέχρι που θα φτάσει η επιτυχία της Ταλία με το Primera Fila ;

2010-06-22 12:40



"Όλη μου την ζωή, είχα την πρόθεση, την επιθυμία, να κάνω ένα άλμπουμ σαν το Primera Fila, με σπουδαία τραγούδια, μεγάλης αξίας και με τους καλύτερους μουσικούς, για να μπορέσω να εκφραστώ ως ερμηνεύτρια", επιβεβαίωσε η λατίνα τραγουδίστρια Thalia, η οποία βλέπει τις επιθυμίες της να γίνονται πραγματικότητα.
Η σπουδαία ντίβα από το Μεξικό έχει καταφέρει να είναι στο top 5 των πωλήσεων στην Λατινική Αμερική 27 ολόκληρες εβδομάδες, με το άλμπουμ της να φιγουράρει για 6η συνεχόμενη εβδομάδα στην 1η θέση των πωλήσεων στο Μεξικό και με επικύρωση αυτή του τριπλά πλατινένιου και χρυσού δίσκου, προσεγγίζοντας την τετραπλή πλατίνα (240.000 αντίτυπα), ενώ άλλα τόσα έχει δώσει σε ψηφιακά downloads. Υπολογίζεται πως αν συνεχίσει έτσι το Primera Fila θα περάσει άνετα την διαμαντένια επικύρωση μέχρι το Φθινόπωρο.
Το άλμπουμ κατάφερε επίσης να φτάσει πρώτο στο Top Latin Albums του Billboard στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στα επίσημα εθνικά charts χωρών όπως η Βενεζουέλα, η Κόστα Ρίκα, το Εκουαδόρ, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη κλπ. Έφτασε μέχρι την θέση #2 στην Αργεντινή, ενώ στην Βραζιλία και στην Ελλάδα έφτασε μέχρι την θέση #6. Το άλμπουμ τα έχει πάει καλά και στις Ευρωπαϊκές αγορές καταφέρνοντας να μπει στα top 5 σε Ουγγαρία, Πολωνία και Ρουμανία. Επίσης έφτασε μέχρι την θέση #32 στην Ισπανία, όπου παρέμεινε στο chart για 13 ολόκληρες εβδομάδες.
Άγνωστες παραμένουν ακόμα οι πωλήσεις στον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο είναι αναμφισβήτητο πως το Primera Fila είναι το πιο επιτυχημένο λάτιν ποπ άλμπουμ της χρονιάς, αφού έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μόλις 7 μήνες (!).
Αυτό τον καιρό η Ταλία προωθεί το 2ο single του άλμπουμ με τίτλο Que será de ti.

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode