Η Laura Estrada εναντίον Thalia !

2010-04-29 17:48

 

Η γνωστή δημοσιογράφος στο Μεξικό, προκάλεσε έντονα με τα αρνητικά της σχόλια απέναντι στην Thalia εκμεταλλευόμενη τις σχέσεις με τα μέσα.
Τα λόγια της ήταν :

"Μου έκανε τεράστια εντύπωση η αποδοχή της Thalia από τον κόσμο. Και όμως όλα τα κανάλια έτρεξαν να πάρουν πλάνα από το συγκλονιστικότατο γεγονός της άφιξής της στην χώρα της, όλες οι εφημερίδες την έκαναν πρωτοσέλιδο και ακόμα δεν γνωρίζω πως και γιατί! Άξιζε τόσο πολύ αυτή η αντιμετώπιση; Για ποιόν λόγο; Αν με ρωτήσετε για την μουσική της δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι της, επειδή είναι ντίβα πρέπει να την πολιορκούν τόσο έντονα ο Τύπος και τα Μέσα, πέρα από τους θαυμαστές; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Η μόνη ασχολία μας είναι η λάμψη που εκπέμπουν οι σταρ και κάτα πόσο σχετίζεται με εθνικά ζητήματα; Απλά πέρασε και είναι παρελθόν! Και φυσικά τί να πεις για μια γυναίκα που αρνείται μέλος της οικογένειάς της;
Η εν λόγω κυρία δήλωσε για την αδερφή της, Laura Zapata, πως αν κάποιος είναι αίμα σου, δεν σημαίνει πως πρέπει απαραιτήτως να έχετε τέλειες σχέσεις. Φανταστείτε μόνο πως θα αισθάνθηκε η αδερφή της που τόόόόσο την αγαπάει, όταν άκουσε αυτό απ'τα λόγια της γλυκιάς και καλής Thalia."

Σαφώς τα σχόλιά της Laura Estrada δεν άφησαν και την καλύτερη εντύπωση, ενώ η ίδια ξέχασε να ενημερωθεί πως το μόνο άτομο που δεν παρευρέθηκε στο πριβέ πάρτυ της Thalia, ήταν η αδερφή της Laura Zapata. Οπότε μάλλον δεν αγαπάει και τόσο την αδερφή της, όσο υποστηρίζει η δημοσιογράφος. Έπειτα είναι ευνόητο πως μια τραγουδίστρια με πρόσφατα διαμαντένιο δίσκο και Νο1 επιτυχία, καθώς και 30 χρόνια πορείας στο μουσικό στερέωμα δεν γίνεται να μην έχει ακουσθεί! Ας συμβουλεύσουμε λοιπόν την Λάουρα να ενημερώνεται καλύτερα πριν αναφερθεί στη βασίλισσα της λάτιν ποπ.

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode