Η Ταλία περιμένει παιδί! - HOT NEWS!

2011-03-04 17:07

 

Η Thalia, η γνωστή Μεξικάνα superstar της latin pop μουσικής και των τηλενουβέλλων, πλέει σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας! Όπως ανακοινώθηκε από τα διεθνή δημοσιογραφικά πρακτορεία, η Thalia και ο σύζυγος της, Tommy Mottola (δισκογραφικός παραγωγός) περιμένουν το 2ο παιδάκι τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και το 2007 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη Sabrina Sakae.

Η Thalia, αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο επιτυχημένες latin τραγουδίστριες παγκοσμίως, έχει πουλήσει πάνω από 40.000.000 δίσκους και η τελευταία της δισκογραφική δουλειά Primera Fila άγγιξε πολυπλατινένιες πωλήσεις. Η δόξα της κορυφώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90 χάρις τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές Μαριμάρ, Μαρία της γειτονιάς και Ροζαλίντα.

Ο Tommy Mottola, πρώην πρόεδρος της Sony Music, έχει υπάρξει το κλειδί για την επιτυχία πολλών βετεράνων του θεάματος όπως : Celine Dion, Destiny’s Child, Mariah Carey, Ricky Martin, Shakira, Gloria Estefan, Jessica Simpson, Anastacia, The Dixie Chicks, Jennifer Lopez και Marc Anthony, μεταξύ άλλων.
Μάλιστα ο ίδιος έχει 2 παιδιά από προηγούμενους γάμους του, τον Michael και την Sarah.

Μπορεί να αναδημοσιευτεί ελεύθερα σε οποιοδήποτε site ή blog

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode