Η Ταλία γιορτάζει την επέτειο της ηχογράφησης του Primera Fila

2010-07-30 12:02



Σαν σήμερα, η Μεξικάνα σούπερσταρ της ποπ ηχογράφησε το πρώτο της live cd. 30 Ιουλίου 2009, BankUnited Center στο Μαϊάμι, μπροστά σε ένα μικρό και συμπυκνωνένο κοινό, όπως αρμόζει στο concept της "Πρώτης Σειράς" (Primera Fila). Απομακρυσμένη από κάθε μάσκα, από χορογραφίες, λάμψη, και μακιγιάζ, και γεμάτη ζωντάνια και απλότητα. Καθημερινή, έτσι όπως είναι όταν χαλαρώνει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της και την μικρή της κόρη. Πιο ειλικρινής με το κοινό της, και πιο αυθεντική από ποτέ.
Πέρυσι σίγουρα δεν φανταζόταν την πορεία που θα αναμενόταν να έχει ο δίσκος της. Φέτος πλέον, μετά από 2 τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες και ένα καινούριο κομμάτι που μετατρέπεται σε επιτυχία μέρα με την μέρα, ο δίσκος της αποδείχτηκε πως είναι όχι μόνο ο πιο εμπορικός στον ισπανόφωνο κόσμο για το 2009-2010, αλλά και ίσως ο καλύτερος στην καριέρα της, όπως υποστηρίζει η ίδια. Επίσης, το ένα ρεκόρ έρχεται μετά το άλλο, δίνοντας την ικανοποίηση πως η επιστροφή της Ταλία στα μουσικά δρώμενα ήταν όχι μόνο αξιοπρεπής, αλλά και αξιοθαύμαστη. Ένα από αυτά η διαμαντένια επικύρωση που πλησιάζει στο Μεξικό, για πωλήσεις πάνω από 300.000 αντίτυπα. Με το άλμπουμ της να βρίσκεται ακόμη και τώρα, 8 μήνες μετά την κυκλοφορία του στις πρώτες θέσεις και σε φυσικές και σε ψηφιακές πωλήσεις, ο κόσμος έδειξε την υποστήριξη του και την αγάπη του για ένα από τα πιο ρομαντικά ακουστικά διαμάντια που έχουν βγει στην αγορά.

Η θρυλική σταρ αφού το γιόρτασε μαζί με τους fans της, άφησε το εξής μήνυμα στο Twitter :
''Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ξύπνησα στις 9:15 το πρωί, με μία απερίγραπτη γαλήνη και ευτυχία.
Ήξερα πως σε λίγες ώρες θα έκανα κάτι που θα άλλαζε τη ζωή μου, πως θα με απελευθέρωνα και θα μου επέτρεπα να είμαι ο εαυτός μου, από ένα καινούριο μέρος στην ψυχή μου.
Όταν έφτασα στο μέρος, όπου ήταν ήδη ο κόσμος, και με περίμενε με όρεξη να μάθουν τί θα ακούσουν, απέκτησα έναν έντονο στομαχόπονο και ένα ανεξέλεγκτο τρέμουλο στα πόδια και τα χέρια.
Μα το project του Primera Fila ήταν τόσο σπουδαίο και σημαντικό για εμένα, που όταν ανέβηκα στο stage όλο αυτό το άγχος μετατράπηκε στην μεγαλύτερη δύναμη που αισθάνθηκα ποτέ.
Το συναίσθημα και η αγάπη έδωσαν ζωή σε αυτόν τον δίσκο που γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα, σε αυτό το project που μας έχει δώσει χαμόγελα, νοσταλγικά συναισθήματα, συναισθήματα πάθους, αγάπης και ζωής!
Συγχαρητήρια σε όσους ήταν η αιτία για το 1/F! Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτά τα τραγούδια δικά σας! Σας ευχαριστώ που δεχτήκατε το ντοκυμαντέρ του dvd χωρίς καμία προκατάληψη! Αγάπη για όλους, και σας ευχαριστώ που ζήσατε αυτή την εμπειρία μαζί μου!".

Μετά από την επιτυχία των 2 πρώτων singles "Equivocada" και "Que sera de ti" η Thalia προωθεί αυτό το διάστημα το τραγούδι "Estoy enamorado", ντουέτο με τον πρωτοεμφανιζόμενο αλλά πολλά υποσχόμενο Pedro Capo.

Πίσω

b

© 2009-2016 --- Thalía [Greece]

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode