Ταλία, Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ μαζί στην ίδια σκηνή!

 Ο σταθμός Univision, ένα από τα μεγαλύτερα ισπανόφωνα τηλεοπτικά δίκτυα, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία στην οποία θα ενώσουν 10 από τις πιο "καυτές" λατίνες τραγουδίστριες της εποχής μας! Το γεγονός της χρονιάς θα έχει τίτλο "Divas Latinas" και θα μπορούσε να ειπωθεί πως είναι ένα εναλλακτικό στο κλασσικό "Divas Live", που κατά καιρούς έχουμε δει σπουδαίες γυναικείες φωνές με μεγάλες καριέρες να μαζεύονται όλες μαζί στο ίδιο stage.

 

Την παραγωγή του show επιμελούνται η Univision και η Estefan Enterprises και θα βιντεοσκοπηθεί στην Νέα Υόρκη. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους η Thalia, η Shakira, η Jennifer Lopez, η Laura Pausini, η Nelly Furtado, η Paulina Rubio και η Natalia Jimenez. Μένει μόνο να μάθουμε την ημερομηνία, αλλά και το ποιες θα είναι οι υπόλοιπες 3 που θα συμμετάσχουν. Πρόταση έχει γίνει και στην σπουδαία ερμηνεύτρια Gloria Estefan.

 

Πραγματικά, πρόκειται για ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσουμε εφόσον σπάνια τραγουδάνε live στο ίδιο stage τόσο μεγάλες σταρ του τραγουδιού!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

 

 

Μερικές από τις σπουδαίες λάτιν τραγουδίστριες της εποχής μας.