Ταλία και Ρίκυ Μάρτιν στο πλευρό του Juan Gabriel!

 

Ο Juan Gabriel, μεγάλος αστέρας στη λάτιν μουσική, θα κάνει μια συναυλία στο πλάισιο της εβδομάδας εορτασμού για τα βραβεία Λάτιν Γκράμμυ. Στη βραδιά που θα απονεμηθούν τα βραβεία Γκράμμυ θα υπάρξει αφιέρωμα και φόρος τιμής στον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη. Στη συναυλία θα κάνει ντούετα με την βασίλισσα της λάτιν ποπ, Ταλία και τον Πορτορικανό τραουδιστή Ρίκυ Μάρτιν. Επίσης θα υπάρξει και ένα ντουέτο με τον Μεξικανό ερμηνευτή Αλεχάντρο Φερνάντες. Η συναυλία με το πολυπόθητο ντουέτο Thalia - Juan Gabriel θα κυκλοφορήσει σε DVD στο τέλος του 2009. Για τη συναυλία εργάζονται πάνω από 300 άτομα για 15 ημέρες!!!

Ξεκινώντας τις live εμπειρίες της μέσω του PRIMERA FILA, η Ταλία φαίνεται πως θα συμμετέχει σε πολλές συναυλίες από εδώ και πέρα ενώ πιθανή είναι και μία περιοδεία στο άμεσο μέλλον στα πλαίσια της προώθησης του live δίσκου της. Όσο για το 1ο single οι φήμες οργιάζουν πως θα είναι ένα από τα εξής:

1) Equivocada 2) Conociendome el corazon 3) Ya lo sabia

Ωστόσο και η Ταλία και η δισκογραφική εταιρία SONY MUSIC δε δίνουν πληροφορίες λέγοντας μόνο πως θα βγει πολύ σύντομα, θα ακούγεται στο ράδιο και θα μας ξετρελάνει.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στη βασίλισσα της λάτιν ποπ, που προφανώς θα έχει!